fredag den 5. oktober 2012

tonigth i'm yours

Herunder dokumentation af mit bidrag til Non-Shop-Records ved Thorgej Steen Hansen. Tekst og billeder er taget fra hans BLOG
 
Re-Cover/ Claus Ejner
Non-Shop-Records præsenterer hermed stolt dokumentation af billedkunstneren og performeren Claus Ejners bidrag til udstillingsprojektet Re-Cover.
Claus Ejner var blandt de 33 kunstnere der takkede ja til at deltage på den første Re-Cover udstilling der løb af stablen i forbindelse med Non-Shop-Records deltagelse på den alternative kunstmesse Alt_Cph 2012 (29/8 - 2/9) på Fabrikken for Kunst og Design.

Og som det fremgår af fotografierne udførte Claus Ejner et re-cover til Rod Stewarts fremragende album Tonight I’m Yours fra 1981. Et album hvor Rod Stewart sprang på new wave-bølgen og leverede to af tidens mest skarpe synth-pop klassikere i form titel nummeret og mega-hittet Tonight I’m Yours og den lidt mere dæmpede og fortællende Young Turks - Og hvor den første bød op til en hed og sexet aften, ja, der sendte den anden ung romantisk kærlighed i rotation på dansegulvet.

Claus Ejners re-cover til Rod Stewarts pop-klassiske 80’er skive er udført med akvarelfarve på akvarelpapir.





Ingen kommentarer:

Send en kommentar