søndag den 27. marts 2011

støvsuger mm.


Jeg hader støvsugeren. Udover at det er umenneskelig kedelig at støvsuge, det larmer, man står i akvate positioner, er støvsugeren umulig at håndtere, hjulene kører i hver sin retning eller i ingen retning, ledningen er for kort.

Støvsug aldrig panelerne. Tag i stedet en hårdt opvreden klud og tør panelerne af med denne. Derved undgår du at pille skaftet af støvsugerslangen, hver gang du når til en panel, der er fri for inventar. Med en klud kan du vaske det hele på en gang i en uafbrudt bevægelse.

Mareridtsscenariet er, når støvsugeren skal ind i skabet. Slangen, skaftet, støvsugeren og det indvendige af skabet ter sig som magnetiske plusser. Hvis der er plads i skabet placer slangen med skaftet op af skabets væg bag støvsugeren, så det står i spænd. Desværre er der i de fleste skabe indbygget hylder for at udnytte pladsen bedst muligt. Derfor skal slangen og skaftet i de fleste tilfælde så foran støvsugeren. Men ved dette arrangement står slangen og skaftet ustabil som et højhus bygget på kviksand. Der skal ingenting til, før de vælter, når man åbner døren til skabet. Katastrofen kan foregribes ved at trække en snor fra den ene væg til den anden (= den røde streg på fotoet). Vælter slangen og skaftet ud, når døren til skabet åbnes, stopper snoren deres fald.  

KLIK PÅ BILLEDET FOR AT SE DET I STORT FORMAT

Ingen kommentarer:

Send en kommentar